Transport:

  • Livrarea se face prin curier rapid DPD – livrare în orice zona a țării. Livrarea se face de luni până vineri, nu se fac livrari în zilele de sâmbătă și duminica.
  • Comenzile primite înainte de ora 12:00 în zilele lucrătoare sunt procesate în aceeași zi, comenzile primite după această oră sunt procesate a doua zi.
  • Pachetele ajung la destinație în 24-48 de ore.
  • Taxa de livrare este calculată automat de magazinul online. Dupa introducerea produselor în coș și al adresei de livrare, vei primi taxa de livrare.

Modalități de plată:

Ramburs (plata în numerar la primirea coletului)
Prețul produselor achiziționate trebuie plătit curierului la primire, în numerar.

Plata cu cardul online – EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)  
– Daca ati ales metoda de plata ” Plata cu cardul online “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul Dvs. in pagina securizata a procesatorului de plati.

Transfer bancar (în avans)
La primirea comenzii vă vom trimite o factură pro forma.
Comanda va fi expediată la primirea plății.


Deteriorarea este vizibilă la primirea coletului:

Dacă vedeți că coletul este deteriorat în timpul livrării prin curier, faceți o fotografie și respingeți coletul. Ne va fi mai ușor să dovedim prejudiciul cauzat de serviciul de curierat. Vom trimite imediat un nou pachet. Desigur, trebuie să plătiți o singură dată pentru transport. Contactează-ne pe adresa de e-mail  office@epoxee.ro.

 

Daune ascunse:

Dacă nu există semne evidente de deteriorare a coletului și ați primit coletul, fotografiați produsul sau pachetul deteriorat. Contactează-ne pe adresa de e-mail  office@epoxee.ro.

 

Material gresit cumparat:

Din cauza naturii chimice a produselor noastre, nu putem accepta returnarea ambalajelor deschise sau parțial utilizate. Dacă ați cumpărat materialul greșit și aveți ambalajul original, îl puteți returna. Nu acceptăm retururi după 30 de zile de la primirea comenzii. Contactează-ne pe adresa de e-mail  office@epoxee.ro.